Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Yeni Tarifler

latest

BAŞAK DOLUNAYI

 İyi günler sayfa dostlarım:))) Berat kandilimiz mucizelere yol açsın☀️ HEM BAŞAK DOLUNAYI-HEM BERAT KANDİLİ SATÜRN DİYORKİ; Berat ve kurtul...



 İyi günler sayfa dostlarım:)))

Berat kandilimiz mucizelere yol açsın☀️

HEM BAŞAK DOLUNAYI-HEM BERAT KANDİLİ

SATÜRN DİYORKİ; Berat ve kurtuluş için son çağrı  ekilen neyse biçilen odur. Yapılan neyse, sonuç o olur. Bu günün mağna ve ehemmiyeti çok güzel.

Evet geldim sohbet zamanı sizleri çok özledim.

Aşığın maşukla buluşma vakti.Sizlerle olmak benim için bir şeref hepinize sevgiler...

Aşçılık görevi ile beraber ılmde benimle astroloji ileri seviye son derslerindeyim şükür.

İlmin zekatı verilmeli-bilgi payşıldıkça çoğalır 

Evet bugün muazzam bilgilerle geldim.

Bugünün mağna ehemmiyeti büyük.

Hepinize hayırlı kandiller dilerim.

Her şey gönlünüzce olsun:) iki bayram birarada.

Beraat gecesinin hususiyyetleri nelerdir?

Berat Kandili; 

Ramazanın müjdecisi.. 

Şaban ayının yarısı gecesi.. 

Berat… 

Borçtan, hastalıktan, suç ve cezadan beraet etme, kurtulma… 

Günahlardan arınma, temize çıkma, ilâhî af ve rahmete nâil olma…

Berat gecesi de diğer gecelerimiz gibi her birimiz için birer, tefekkür, tezekkür ve yenilenme gecesidir.

Berat; kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Yüce Yaradan’ın affına erebilmek için yaradılanı affetme günüdür.

Berat; bizlere her türlü şer, kötülük, zulüm, haksızlık ve adaletsizlikten beri olmayı, onlardan teberra ederek uzak kalmayı öğretir.

Hz. Peygamber şöyle buyurur:

“Şaban ayının 15. gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Çünkü Yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve 'Yok mu tövbe eden, tövbesini kabul edeyim! Yok mu rızık isteyen, rızık vereyim! Yok mu şifa isteyen, şifa vereyim!.. Yok mu başka isteği olan ona da istediğini vereyim" (İbn Mâce, Sünen, "İkâmetü's-salât", 191.)

Mevlamız günah yüklerimizden berat etmiş olarak Ramazan-ı şerife girmeyi nasip eylesin…

Hikmetli her is-kulların rızıkları,ecelleri vesair işleri bu gece ayırt edilir;yazılır.

Bu gece ibadet etmek çok faziletlidir.

Bu gece sabaha kadar rahmet iner.

H.Ş. Şağban ayının yarısı olduğu gece Allahü Teala dünya semasına tecelli eder.Bu gece 24 Şubat 2024 hikmetleri büyük duaların kabulüne vesiledir.

Peki gökyüzünde neler oluyor canlarım?

Ve biz bugünleri geçirirken nasıl bir ruh hali tasıyoruz,yada meyilliyiz.

365 gün gökyüzü felekler yıldızlar bizimle konuşuyor...

Bugün ay Başak burcuna geçti tam ben yazıyı yayınlarken bizlere gökyüzünden göz kırpıyor.Ey yüce yaradanın kullarına bakın görün ve işlerinizi ona göre ayarlayın diyor.

Ay Başak burcunda daha derli daha düzenli. Her şeyi planlıyarak ilerliycemiz bir enerjiye geçiyoruz. Başak toprak enerjisi bu enerji ile ilerlerken ay Başak teması kendimizi güvenle alakalı enerjiler calısacak. Derli toplu düzenli olmak yaşadığımız alanıda derlemek toplamaktır. Ay başak temizlik yapmak diyete başlamak,beslenme düzenini yeniden düzenlemek çok uygun dolap is çekmece aklıza ne geliyorsa derlemek toplamak programlamak düzen ay Başak burcundaki seyri bizi mükemmelliyetciliği çalıstırırken bunun tersi memnuniyetsizliği de calıstırabilir.

Eleştiren kusur bulan,seçici her şeyi hemen beğenmeyen yapıdadır.Maddi güvenceler önemlidir.Dikkatli olalım ay başak fedakar olmaktır işine adamak her şeyi göz kırpmadan verebilen yapıyı anlatan bir özelliktir.

Duygusal enerji yok.

Senin için ölürüm biterim yok ilişkiler adına ayaklarımızın sağlam yere bastıgı daha analitik bastığımız ve duyguyu o kadar çok analiz ederizki duyguları yaşaya zaman kalmaz dikkat isteyen zaman dilimi.Ay Başak burcunda mantıgın öne cıktığı objektif bakıs açısı ön plana çıktığı ilişkilere çekilme durumu çok daha fazla olabilir.

İlişkide huzursuz neden?

Ay Başak teması aşkı ciddiye alır.iliskiyi kendi içinde çok fazla sorgular ve ilişkiyi kendimize zehir ettiğimiz zaman dilimine giriyoruz dikkatli olalım.Ay basaktayken sevgimizi zor gösteririz,zor beğeniriz bu enerjiyi anlatır ay Başak burcundaki seyri.İnce eleyip sık dokumak titiz,karmasık zorlayıcı daima en mükemmeli arayısı içinde olur. Geçmişteki hayal kırıklıkları ilçede alakalı oradaki takılmalara çekilen bilir.Hani diyorlarya sil baştan baslamak lazım hayatı işte Ay başak titizliği den,iskolikliği,tertip düzeninle uğrasırken bir yandanda kendini suçladığımızdan bunu göremeyebilir. Bu enerjilere dikkat etmemiz gereken dönemdeyiz.

Eleştirel,yargılayıcı,zorlayıcı, başarı elde ettiği işlerde bile mutlu olmaz, yapılmış hataları kafasına takar,herkesle çok yakın olması zordur.

Amaç duygusu güclüdür,sabırli,gayretli üretken yaptıgı işte zamanla ustalasır teknik konularda beceriklidir.Arastırıcı her işin pratiğini cabukca kavrayan.Birinci planda olma takıntısı yoktur işini iyi yapar.

Günün ilk enejisi Ay merkür olumsuz görünüm iletişimde yaşanabilecek olumsuzluklara işaret edebilir.Cabuk incilebiliriz düsünce ve duygularımızı iyi idare etmemizi yada cik fazla alttan alan evet diyenbiliriz kendimizle duygularımızla alakalı radikal kararlar almayın düsüncelerinize dikkat edin enerjiler değişken.

15.30 da Başak burcunda dolunay enerjisine giriyoruz 28 Ekim 2023deki Ay tutulmasını tetikleyen enerjilerin ortaya cıktıgı bir dolunaydan bahsediyoruz.Yer sarsıntıları,doğal afetler,hava koşullarında yaşanabilecek olumsuzluklar Dünya ülke gündemini anlatan durumlar ve ekonomi ile alakalı önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler göstergelerde kendini gösteriyor.

Biliyorsunuz Mars,venüs,pülüto kova burcunda önceki yazılarıma bakın yazdım bunlar bir üclü olarak kovaya yerleştiler.

Başak burcundaki dolunayda merkür,güneş,ay buraya geçti hem bizde hem dünya genelinde dikkatli olunması gereken zaman dilimleri içindeyiz.Ay gökyüzünün en hızlı hareket eden gezegeni 2.5 günde bir burç değistiriyor Ay başak burcunda dolunay ne demek Ay başakta tam karşıda güneş balıkta yağni ay günes karşıt açı yaptıgında gökyüzünde dolunay gerçekleşmekte başak burcu detaycı,titizlik demektir bu sürecte daha analiz edecek olduğumuz durum gezegenlerde kovada toplandı offff üçlü silahsörler iş basında merkür güneş balıkta venüs,pülüto,mars Kovada bu dolunay enerjisi global anlamda teknoloji ile alakalı markalar şirketler calısmalar.stoklarla alakalı,krizlerle alakalı bir çok marka üretimi ve stoklar?

Üretim durdu olabilirmi?
Başak üretmek demek devrede pülüto,mars var?

Bu konu ile alakalı yazım ve İnstagram astroloji ve pek çok konular sayfam buyurun👇
https://www.instagram.com/reel/C3UlfYcN7cz/?igsh=MXU3dzM2d2tlYnFkaA==

Bu döngü içinde çok önemli gelişmeler olabilir...Kişisel olarak kendi hayatımızda önemli krizlerin cözümü olurken gökyüzünde bu enerjilerin toplanması balıkta merkürün Satürn'ün olması bu dolunay satüryen merküryen bir dolunay etkili .

Ruhsal dipler yaşamaya başlarız balık-basak şifa ile alakalı başak şifa enerjisini maddesel elle tutulur somut ortaya koyar balık ise ruhsal- içse alanda olan enerjiyi çalıstırır ikiside sifadır.

Ruhsal alanda dibe inmek dibi yaşamak burda çözümü bulup şifa enerjisini çalıstırmak alakalı günay enerjisi dolunaylar bitişi ve sonlandırmayı anlatır ama derinden yüzlesme ile beraber gelen yüzleşmeyi anlatır.

Alaycı yavırlar kendini bilmez tavırları anlatır bunların elestirilecegi dolunay enerjisi.dalgınlık unutkanlık uykusuzluk sakarlıklara dikkat.

Gök kubbeden inen adalet devrede artık hayatımızı değiştirmek için yeni koşullar devrede Aile,evlilik,kardesler,ortaklıklar,kariyer bu konu ile alakalı artık birşeyleri değiştirmemiz karsılastıgımız her ne ise çözüme gitme hallolması gereken süreçler döngüye girdik :))))

24 ŞUBAT 2024 BAŞAK DOLUNAYI KRİZLERİN YANI SIRA TERTİP DÜZEN GETİRECEK OLAN BİR DOLUNAY YENİ DÖNEM YENİ SÜREÇ BERAAT KANDİLİ İLE BERABER DEVREYE GİRİYOR:)))

Dolunay olduğu saatte aslan burcu yükseliyor günes aslan burcunun yönetici gezegeni merkür balıkta satürnde burda vergiler,bankalar,baskalarından elde ettiğimiz maddi konularla alakalı ve ülke gündemi ile ilgili bu konuda yeni sürece giriyoruz burası travma ve kauslarıda anlatır.

Bununla güc çekişmeleri acık düsmanların gündemimizde olma ihtimali var bu döngüye giriyoruz . Türkiye haritasına bakıldıgında dısardan gelecek saldırılar düsmanca söylem ve tavırlara dikkatli olunması gereken ve doğru yönetmemiz gereken enerjilere karsı karşıya olduğumuzu anlatan bir sürece girdik.

Dolunay fomalhaut sabit yıldızı ile günesin kavuşuyor olması çok önemli sabit yıldız sanatı destekler,mistik konuları anlatan sabit yıldız asalet verir asaletli olanın yıldız gölge tarafındada saldırılar,kazalar,fırtınalar patlamalar,yangınları,dalgınlar bulasıcı hastalıklar,terörü anlatır olumlu tarafı yüksek amaclarımıza ulaşmak o tatmini yasamak kin,hırs,intikam gütmeden ilerliyecegimiz konularla alakalı sabit yıldız.

Kandil günü akşam satlerinde ayın jübiter ile olumlu görünüm akşam saatlerinde başlayan bu enerji dua olumlama zikir meditasyon neye inanıyorsanız bu calısma içinde olup kalbimizi,gönlümüzü,ilahi kanala açabileceğimizi affetme affedilme calısma içerisinde olabileceğimizi maddi ve magnevi alanda kendimizi büyütmek genişletmek ve gönlümüzü huzura erdirecegimiz çok güclü calısan zaman diliminde olacağımız bir gece.

Akşam ve gece saatleri itibari ile dua meditasyon,olumlama,zikir içerisinde olunacak ve hepimize gercekten iyi gelecek muazzam bir gece ve gündüz oruçla taçlanan Rabbimin bizlere sunduğu Berrat gecemiz hayırlara vesile olsun...


Peki bu akşam neler yapmalıyız. Berat kandilinde akşam ile yatsı namazı arasında 4 defa Yasin-i Şerif okunur ve hepsine ayrı niyet edilir.

Niyetleri şöyle olmalıdır:

1- Belasız Hayrlı Mübarek Uzun Ömür için.

2- Helalinden Bereketli Bol Rızık için.

3- Bela ve Musibetten Korunmak için.

4- Hüsnü Hateme Son Nefeste İman-ı Kamil ile göç edebilmek için.

Kaynak:Miftahu's-Sadikîn

Bu gece hic olmazsa bir tesbih namazı kılınmalı.
Berat gecesinde kılınması tavsiye ediler hayır namazı vardır.

Namaza şöyle niyet edilir.
Ya rabbi niyet ettim rızai şerifin için namaza.Beni affı ilahiyene Fevzi ilahiyene mashar eyle kasveti kalpten,dünya ve ahiret sıkıntılarından halas eyleyip saitler defterine kaydeyle 
Allahu Ekber
Her rekatte fatihai şerife sonra 10 ihlası şerif okunur iki rekatte bir selam vererek 100 rekate tamamlanır..
Ardından tesbihatlar istiğfar selavatlar çekilip dua edilir.

Gerçekten bu dolunay enerjisinin olumsuzluğu ay satürn karşıtlıgı bu gecenin evvelinde devreye girecek engellemeler kısıtlanmalar kendimizi depresif hissetmek tatmin olunmak, tüm duygu ve rahatsızlıkların şifa bulacağı ve Kendi ruhumuzu rahatlatmak genişletmek içimizin ferahladığı ay jübiter teması bizi destekliyor. Kulun dualarının kabul olacağı gökyüzünde destekleyeceği bir geceye doğru gidiyoruz.

 Rabbimin bizden razı olacağı bizim Rabbimizden razı olacağımız bir senelik beraatlerin yazılacağı görevlerin taksim edileceği Berat gecesinde sonraki yılın berat gecesine kadar olacak her şey levhi mahfuzdan görevli meleklere verilir.
Rızıklara ait nüsha  Mikail a.s.
Musibet ecellere ait nüsha Azrail a.s.
Harplere ait nüsha Ceprail a.s.
Saadet ve sekavetlerine ait nüsha İsrafil a.s.

Berat kandil ve dolunay bu muazzam günden hepimize selam olsun ☺️

Tamda güne uygun enerji ile beraber kendimizi rahatlatmak,ilerletmek,büyütmek istediğimiz ne varsa dua zamanı ve akışta olmak tüm maddi ve mağnevi konularda desteklendiğimiz bir enerjide olucaz hepimize hayırlı olsun.


Sağlık,huzur,mutlulukla geçen birgünve gece olmasını diliyorum.
Dualarınızda olmaya niyet ediyorum.
Toplu dua çemberinde buluşalım.

Blogumdaki diğer yazılarım dualar,niyetler v.s.👇👇👇👇

Ayşe Alkan
Birkaselezzet
ANTALYA

Hiç yorum yok