Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Yeni Tarifler

latest

NURSELİN MUTFAĞI 173 BÖLÜM ANTALYA KONUĞU AYŞE ALKAN BİR KASE LEZZET

Nurselin mutfağı Antalya'dan Ayşe Alkan Show tv Nurselin yemek programı Bir kase lezzet show tv nurselin programı Nursel Ayşe HA...

Nurselin mutfağı Antalya'dan Ayşe Alkan
Show tv
Nurselin yemek programı
Bir kase lezzet show tv nurselin programı
Nursel Ayşe


HAYIRLI GÜNLER CANLAR NASILSINIZ
Ekim ayı benim için süprizlerle dolu bir aydı. Koşturması bol bi o kadarda güzel bi ay.

Bu yazıyı doğum günüm olan bu gün yazmak istedim Kendime ödül olsun 27 Ekimde doğdum Rabbime şükürler iyiki doğmuşum güzellikleride yaşadım bunun yanında bol tecrübeli acısıyla tatlısıyla hayat beni büyüttü ve buralara getirdi.

Koşmalarımın neticesi 2 güzellikle taçlandı. İlki Nurselin mutfağında lezzetliniz konuk oldu bu benim mutluluğum.Nurselin mutfağı çay saati tarifleri :))) lezzetlinizle çekim yaptı.

2. si Asmekte Ögretmenliğe başladım işletme istiyodum nasip bakalım neler olacak kader nasip beni nerelere getirecek.

Senelerdir sizler beni tanidiniz gayretime şahitsiniz.

Şimdi diceksiniz nasil gelişti bu Show TV Nurselin programı çekimi. 2 gün içinde oldu bitti MAŞALLAH :)))

İnstagram özelden Nuray Köse canim arkadaşım Ayşem Nurselin mutfagı seni çekime davet ediyo ne dersin dedi.Ben bi heyecanlandım insan istemezmi herkezler gitmek için başvururken bana davet gelmişti eşimle gözgöze geldim ve numarami nurcuma yazdim ertesi günü bana Show TV den melis hanım ulaştı yarın sizinle çay saati programı çekimi yapmak istiyoruz hemen biletinizi alıyoruz dediler.

Bir Kase Lezzet Nurselin programı çekimi Show tv izleyin.



Zamanda çok kısa ben size bir kase lezzet lezzetlerinden yapmalıyım boş gelemem dedim akşama kadar yaparsınız dedi okeylestiğimizde saat 3 tü evde misafir var onlara kızlar ben İstanbula gitcem dedim hiç seslenmedim ve onları uğurladim.

Mutfaga girdim un yok tereyağ yok koş Ayşe markete gittim geldim hemen kurabiye hamuru yoğuurdum pişirdim şeker hamuruyla süsledim küçük kekler yaptım onlarıda çikolataya batırdım bide soğan dolması yaptım ben Aksekiliyim bizde çok yapılır. Yaptıklarımı paketledik saat gece 10 doğru uçağa Antalya'dan İstanbula uçtum oğlum beni aldı orada evimize gittim.


Şimdide gece yarısı kurabiyeleri kekleri poşetleyip dizayn ettim paketledim saat 3te yattim sabah 8 de çekim ekibinden beni almaya geldiler veee nurselin evine geldim çekim ekibiyle ve bi önceki gün çekim yapan arkadaşla tanıştım.

İnstagram bir kase lezzette detaylı bakabilirsiniz.İnstagram bir kase lezzet tıklayın...

Çekim Evine girerken eski evlerin girişi gibi aşağıda ayrı bir mutfak ve yemek odası tv de gördüğünüz kiler var.

Sıcak bir ortam ekiple giriş katta kahvaltı yaptık heyecan dorukta. Sabah 10 da üst kata çıktık işte orası tılsımı çok güzel. Çekim mutfağı ve onun bahçeye açılan kapısı o tv de gördüğünüz bahçe her şey var. Çekime başladık ben eve tekrar girdim nursel karşıladı kahve ikram etti vee tariflerimden neler yapmam gerektiğini bilmiyodum merak ediyodum, bloğuma ve instagrama Tariflerime bakmışlar içlerinden 4 tarifimi seçmişler.

Benim tariflerim bildiğim seyler hiç heyecana gerek yok, Ayse hadi bakalım dedim ve çekim başladi ilk kıymalı rulo böreğim ile başladık.
Bir Kase Lezzet Nurselin programı Show tv çekimi izle.



Harika oldu hazır yufkadan bu kadar güzel börek olması nurselimin ve ekibininin çok hoşuna gitti su böreği gibi boşnak böreği gibi olmuş dediler.Bu tarif bloğumda var. Kımalı rulo börek tarifi tıklayın.


2. Tarif İmam sarığı ( kavuk poğaça) tarifi idi miflöy gibi katkat kabaran hamuru detay isteyen lezzet bombası:) Hamuru yoğurdum bekleme süresinde herkesin merak ettiği o güzel evi nurselim gezdirdi. Ev 4 katlı çekim terasta devam etti çok güzeldi.

Ve mutfağa indik 2. Tarifi yaptım.
Bu tarif bloğumda var...
Sarık poğaça tarifi tıklayın.

Oğlum geldi Anneciğini yalnız bırakmadı ve çekimleri seyretti yönetmenimiz Volkan bey onuda çıkarmak istedi Fatih olmaz hocam diye aralarında konuşuyorlardı biz çekime devam.


3. Tarif Keki özel kreması özel karamel sosu özel Muzlu karemelli yer fıstıklı karemelli pasta nefis oldu canlar çok özel tarifleri izleyin.Bu tarif instagramda var burayada eklemeliyim.Muzlu karemelli yer fıstıklı pasta birkaselezzet instagram tıklayın...


4. Tarif Tahinli çörek onun hamuruda özel tahinli Çöreği yaptım.Bunun tarifide instagramda var burayada eklemeliyim.
Tahinli çörek birkaselezzet instagram tıklay8n..


veeee final Oğlum çekime dahil oldu.Biz Nurselle masayı hazırladık. Bir Kase Lezzet lezzetlerini Sunum tabaklarına koyduk her detayı harikaydi. Antalya'dan getirdiğim lezzetleride koyduk muhteşem lezzetlerle masa şenlendi harika oldu....

Sabah 10 da başlayan çekim gece 11.30 da bitti son saatlerde herkez yoruldu ben hala hamur yoğurup çalışmaya devam ettim. Harika bir enerjiyle mutluluklar yaşadım şükür diyorum. Evet canlar daha neler var bu çekim kaçmaz izleyin.

Program aniden yayınlandı 2 saat önce haber verdiler duyurabildiğim kadar instagram twitter facebook ve telefonlarla ulaştım önce haberim olsaydı burdanda duyururdum olsun tekrarı var. Detaylı ve çok kaliyeli çekim oldu muhakkak tekrarını izlemelisiniz linkini ara ara verdim altta üstlerde tıklayın tekrarini izlesin...

Bir Kase Lezzet Nurselin programı çekimi Show TV programa tıkla izle..

Önce Rabbime şükürler olsun diyorum.
Teşekkür ediyorum bana böyle güzelliklerle donattığı için...
Yolun açık olsun BirKaseLezzet.


Bütün ekibe teşekkür etmek isterim. Nurselin mutfağı ekibine Nurselime Nursel Ergin yönetmenim Volkan Arıcana Seyhan soygür Elif güzele kameraman ekibine ana kumsndasaki tüm ekibe Show TV ailesine beni davet ettikleri için çok teşekkür ederim....

Ayrıca beni takip eden arkamda olan siz blogcanlara instagram birkaselezzetteki canlara facebookta birkaselezzet ve Ayşe Alkan takipcilerine ve Twitter birkaselezzet takipcilerine ve benim üzerimde emeği geçen herkese Aileme Okulumdaki Müdürlerime ve öğretmenlerime sonsuz Teşekkür ederim....

DAHA NİCE GÜZEL GÜNLERDE BULUŞALIM..


24 yorum

  1. Çok sevindim başarılarının devamını dilerim yolun açık olsun hangi gün tv de idin

    YanıtlaSil
  2. Çok tesekkur ederim geçen pazartesi

    YanıtlaSil
  3. Yolunuz açık daha nice başarılar sizinle olsun:)

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler canım uğraşlarının meyvesini alıyorsun sana hayranım ve aynen yolundan gitmek isterdim ayrıca programını izledim çok güzeldi. Öğretmenliğe başlaman da en güzeli bence hayırlısı olsun sevgiler
    Ayrıca sana birşey sormak istiyorum bu tip yerlerde yemek öğretmenliği yapmak için senin eğitimlerinden mi geçmek gerekiyor acaba sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle daha nice mutlu yıllara Ayşe ablacım. Azmin zaferinin en iyi örneklerindensin benim için. Başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim fatmacım İNŞALLAH bi tanem :))

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Özgencim Amin gülüm :))evet sen beni baştan beri takip ediyosun geçtigim asamalari biliyosun...Aşçılık veye Pastacılıkta Öğretmenlik yapabilmen için Usta eğiticilik belgenin olması lazım ounun için kalfalik ustalık ve usta eğiticilik belgelerine sahip olman lazım Ayrıca Lise mezunu olmalısın.Ben bunlari okurken bide Orta okulu Liseyide okudum bitirdim sevgilet gülüm.

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim Durucum evet tatlım ne mutlu bana sizleri seviyorum Rabbim herkesin yolunu açik etsin benim yolumuda İNŞALLAH :)))

    YanıtlaSil
  9. ellerine emeğine azmine sağlık. Başarıların sağlıkla devam etsin. Ayrıca doğum günün kutlu olsun. sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Hoş geldin Nursevin ablam sen beni yakindanda taniyosun güzel dilekkerine teşekkür ederim iyiki yanımdasınız:)))

    YanıtlaSil
  11. Başta takdir ve tebrik ediyorum Ayşe Hanım'cım. ..Emeginizin karşılığını alabilmeniz yasayabilmeniz çok guzel..Allah c.c.daha çok sağlık mutluluk ve başarı kapıları açsın inşaAllah. .Sevgilerimle..Ayrıca doğum gününüz kutlu olsun.😄

    YanıtlaSil
  12. Akasyakokusu bi tanem önce Amin diyorum gönül kapısı öule güzel. Canlarim varki Rabbime sonsuz şükürler olsun en güzeller hep bizlerle olsun teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  13. İlk öncelikle iyi ki doğdun demek istiyorum sonra da ne güzel şeyler yapmışsın şimdi hemen linke tıklayıp bakacağım :) tebrik ederim

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar.
    Önce doğum gününüzü kutlarız. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice yıllar dileriz.
    İstanbul'da ki proğramınızı da eşimle birlikte izledik. Tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz.
    Selam ve dualarımızla

    YanıtlaSil
  15. bana da samanyolu tv den teklif geldi , ama ben değerlendiremedim hayırlısı olsun başarılarınızın devamını dierim

    YanıtlaSil
  16. Çok güzel bir deneyim olmuş. Allah'ım yolunuzu açık, başarılarınızı daim etsin. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  17. Süper bir deneyim olmuş. Her şey mükemmel görünüyor.
    Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  18. Ablam nice nice güzel, sağlıklı huzurlu yaşların olsun. Ne mutlu sana bugüne kadar yaptıklarının meyvelerini yemeye başladın. Tebrikler.

    YanıtlaSil
  19. bir kase sevgi, kutlarım kiiiiii :)

    YanıtlaSil
  20. Nesrincim teşekkür ederim. İyi swyirler tatlım:)))

    YanıtlaSil
  21. Doğum gününüz kutlu olsun ve sizi tebrik ederim:)

    YanıtlaSil
  22. Amin canlar hepinize tekraren ayrı ayrı teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  23. Bu pastayı hatırlıyorum.. (Unutmak ne mümkün :)) Demek sizin tarifinizdi. Mükemmeldi. Artık takipçinizim ;)

    YanıtlaSil
  24. nurselin mutfağı programını çok seviyorum harika yemekler oluyor.

    YanıtlaSil