Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Yeni Tarifler

latest

ÖĞRENME ŞENLİĞİNDE KURABİYE ETKİNLİĞİ

Antalya cam piramitte öğrenme etkinliği HAYIRLI AKŞAMLAR. Bir Kase Lezzet Antalyalı canlarıyla buluştu. Cam piramitte yapılan Öğrenme...

Antalya cam piramitte öğrenme etkinliği


HAYIRLI AKŞAMLAR.
Bir Kase Lezzet Antalyalı canlarıyla buluştu. Cam piramitte yapılan Öğrenme şenliğindeydim. Okulum Murat Paşa meslek okulu beni bu etkinliğe layık görüp davet ettiler  çok teşekkür ederim.

Mutluluğumu kelimelerle ifade edemem. Bu benim için büyük bir ödül. Bir çok meslekten arkadaşlarla bu etkinlikteydik.

Antalya Muratpaşa meslek okulu, Antalya Asmek, Antalya diyanet Serik, Manavgat ve diğer Antalya çevresindeki okulların katılımıyla büyük bir organizasyondu.

Ebru çalışmaları el işleri oyalar incikler boncuklar aklınıza ne gelirse,resim pasta kabak süsleme hattat sanatı v.s. Herkes ordaydı.

Bir kase lezzet olarak bende bu öğrenme etkinliğindeydim. Küçük büyük demeden herkesle kurabiye yaptık.Benim yaptığım kurabiyelerle renk renk herkesin gönlüne göre beraberce şeker hamuruyla süsledik.


Arada telefonla bir kaç kare çekmek aklıma geldi. MAŞALLAH o kadar talep vardiki gözlerim yaşardı.Küçük yüreklerin heyecanı minicik ellerle yapmaya çalışmaları gözümün önünden gitmiyor.

Ayrıca Anneler Annaneler Babanneler torunları için kurabiye süslediler.

ANTALYA CAM PİRAMİTTE yapılan etkinlikte öyle güzel vakit geçirdikki zaman su gibi akıp geçti.

Benim bu mutlu günümde tanıdığım tanımadığım güzel yüreklere etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederim.
SEVGİLER SAYGILAR

4 yorum

  1. Bu etkinlik halka ne şekilde ve hangi mecradan duyuruldu acaba ?Hiç haberimiz olmadı .. Kimlere açık bir etkinlikdi. Halka mı açıktı yoksa sadece çocuklaramı ? Senin adına çok sevindim. Ayşeciğim. Her zaman destek ve yardım için buradayız.

    YanıtlaSil
  2. Küçüklerle böyle bir etkinliğe katılmak onların enerjisiyle bütünleşmek muhteşem bir duygu. Bu da o kurabiyelerin lezzetine lezzet katmıştır. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim nursevin ablam ben facebook instagram tweeter fan etkinliği duyurdum sana denk gelmemiş herkese açık tı bütün okullarda ordaydı her syantta en az 5 6 kişi görevliydi.cam piramitin içi doluydu kalabalıktı ...

    YanıtlaSil