Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Yeni Tarifler

latest

BİBERİYE TURŞUSU TARİFİ

Süs biberi turşusu Evde biberiye turşusu yapımı HAYIRLI GÜNLER NASILMIŞ BENİM GÜZEL TAKİPCİLERİM????? Hepimiz çok iyiyiz demi evet sesl...


Süs biberi turşusu
Evde biberiye turşusu yapımı
HAYIRLI GÜNLER

NASILMIŞ BENİM GÜZEL TAKİPCİLERİM?????
Hepimiz çok iyiyiz demi evet sesleri yükseliyor....
Evet canlar hasret giderme zamanı. Lezzetliniz sizleri özledi kış hazırlıkları başladı reçeller turşular soslar kurular konserveler herkes hazırlıklarını azda olsa yapıyor. Reçeller 13 tane reçel tarifi için tıktık:))) ve kış hazırlıkları için tıktık:)))) Benim nefis turşularım mmmm MAŞALLAH Bir kase lezzet turşuları tıktık:)))
Evet canlar çeşit çeşit turşular reçeller ağzı sulanıyor insanın.
Biberiye turşusu kurma zamanı. SOFRALARIN 5 ÇAYLARININ DAVET MASALARIN GÜZELİ BİBERİYE TURŞUSU. HELE BİDE ACIYI SEVDİN Mİ TAMAMDIR:))))
Biberiye turşusu videomu buraya bırakıyorum bereber yapalım..
Lezzetliniz de yavaş yavaş kış hazırlıklarına başladı.Biberiye turşusu kurarken ister uzun ister topalak biberiye olsun hepsinin kuruluşu aynı fark yok sizler neyi seviyosanız kurabilirsiniz.

Kurmak için su şişesi dahi olur evde ne varsa.Ayrıca böyle kurup hediyede götürülebilir...

biberiye turşusu resimli tarifi
Tarifi aynen biber turşusu gibi ondada fark yok. Sadece ölçüyü yarıya indirmek, az yapmak, çok yapmak sizlerin elinde:))) Biberiye turşusu kuracak canlar buyurun tarife:)))

BİR KASE LEZZET BİBER TURŞUSU TIKLAYIN:)))
NOT: Biberiye turşusu biber turşusu gibi hemen içine lezzeti almaz ilk yapanlar korkmasın durdukça lezzetlenir. Turşunuz olunca buzdolabına yada serin bir yere kaldırmayı ihmal etmeyin.
Püf noktası: Biberiye turşusunu kurarken delmenize yada iğneyle batırmanıza gerek yok. Ama benim acelem var derseniz bu işlemi yapın:)))

bir kase lezzet biberiye turuşusu

AFİYET ŞİFALAR OLSUN CANLAR

8 yorum

  1. ben bu turşuyu çok seviyorum,geçen sene 6 orta boy kavanoz yapmıştım ve çok güzeldi.bu sene almadım daha,iyi ki hatırlattın,ellerine sağlık :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. elinize sağlık.. afiyet olsun. ben bu turşudan yaptım aama markette satılanın aksine dehşet bir acı oldu ya neden acaba

    YanıtlaSil
  3. Hoş geldiniz canlar..
    Teşekkür ederim hepinize:)

    Günlük yaşamım canım
    1)biberiyenin cinsinden 2) gayet küçükleri seç büyükleri acı olur. oldu ki gene kurdun acı oldu bir kaç sefer suya ısla suyunu süz tekrar sirkeli su yap kur canım:)))

    YanıtlaSil
  4. Turşu kurma zamanıı geldi:)) ellerine sağlık ,nefis olmuş...Bir kavanozu benimmm..

    YanıtlaSil
  5. canım ben dünde tıklamıştım bloğunu paylaşımından gelemedim ana sayfana biraz dolaşıp çıkmıştım. ellerin dert görmesin çok nefis görünüyor.

    YanıtlaSil
  6. Bu turşuyla tyenen her yemeğin tadına doyum olmuyor Ayşe Hanım…
    Ellerinize sağlık afiyetle tüketin inşallah…
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Ellerinize sağlık. Çok lezzetli görünüyor.

    YanıtlaSil