Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Yeni Tarifler

latest

14 EKİM 2023 TERAZİ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI BİZLERİ NELER BEKLİYOR? (ÖDEVİM)

MERHABALAR İyi günler canlarım nasılsınız:)))))) Uzun aradan sonra lezzetliniz geldi. Farklı alanla sizlerleyim uzun zamandır astroloji eğit...



MERHABALAR

İyi günler canlarım nasılsınız:))))))

Uzun aradan sonra lezzetliniz geldi.

Farklı alanla sizlerleyim uzun zamandır astroloji eğitimi alıyorum. 

@Astroyevi YEVİ HOCAMIN YOL ARKADAŞLARINDAN BİRİYİM İNSTAGRAM SAYFASI👇

https://www.instagram.com/p/CyG6gxPKyWu/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Can hocamla Astroloji derslerinde baya mesafe kat ettik kendisine nezninizde teşekkür ederim....

14 Ekim tutulma ödevim var buraya yazayım. Bu konuda bana alışkınsınız Aşçılık çıraklık,ustalık,usta eğiticilik sınavlarımı ve üniversite ödevlerimi hep yazdım sizleri bilgilendirdim.

PASTACILIK SINAVIM NELER YAPMIŞTIM👇

https://www.birkaselezzet.com/2015/09/asclik-pastacilik-ustalik-usta.html?m=1

AŞÇILIK USTALIK SINAVINDA NELER YAPTIM👇

https://www.birkaselezzet.com/2012/02/zeytinyagli-yaprak-sarmasi-ve-ustalik.html?m=1

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ AŞÇLIK ve PASTACILIK BÖLÜMÜ👇

https://www.birkaselezzet.com/2020/01/suleyman-demirel-universitesi-asclik-ve_15.html?m=1

HACCP /HAZARD ANALYSİS AND CRİTİVAL CONTROL POİNT-TEHLİKE ANALİZLERİ VE KRİTİK KONTROL NOKTALARI / HİNDİSTAN CEVİZLİ PORTAKALLI PUDİNG👇

https://www.birkaselezzet.com/2017/12/haccp-kritik-kontrol-noktalari.html?m=1

 Astroloji dersim yerini alsın.

Bir kusurum olursa affola efendim....

DERS: İLERİ SEVİYE ASTROLOJİ 

SINIF: FREYJA SINIFI

KONU: 14 EKİM TERAZİ BURCU GÜNEŞ TUTULMASI

ÖĞRENCİ: AYŞE ALKAN


ASTROLOJİYE HEPİMİZİN MERAKI VARDIR.

Bu ay iki tutulma gerçekleşecek

14 Ekim güneş tutulması  cumartesi günü Türkiye'den gözlemlenmiycek  28 Ekim ay tutulması Türkiye'den gözlemlenecek.Güneş tutulması yaşam enerjisi,Ay tutulması duygularımız 2023 yılında yaşadıklarımız bu iki tutulma ile değişebilir. Bu iki tutulmayı  bayram gibi düşünebilirsiniz. Bayrama girerken hazırlık gerektirir.

Tutulmalar yeryüzünde  gökyüzünü hızlandırır duyguları ve düşünceleri hızlandırır, insana çok hız uygun değildir, hata yaparız,sorgularız.

Burda en önemlizi yılın başındaki tutulmalarda yanlış karar aldıysak bunları revize ederiz. Tutulmalar'dan korkmayın hazırlık yapın.

Bu nasıl olucak derseniz anlatıcam okumaya devam canlar.

Ay her zaman; güneş tutulursa, ay yeni ay fazındadır,ay tutulursa dolunay fazındadır.

Madem  tutulmalar duygularımızda gelgitler yapıyor.Onun için kisisel haritamızdaki ayın konumu ay fazı önemli tutulmanın etkisini bulmanız gerekiyor.

Araştırmalarıma göre bu tutulmaya  ATEŞ ÇEMBERİ TUTULMASI da deniyor. Hatta nassa bu tutulmayı incelemek için roket yollayacakmış. Ateş Çemberi ismiyle anılan bu güneş tutulmasının iyonosferde sudan geçen bir teknenin arkasında bıraktığı iz gibi bir iz bırakacağı tahmin ediliyor. 

14 Ekim 2023 Terazi burcunda halkalı güneş tutulması yılın son güneş tutulmasını yaşı caz 2025 Ocak ayına kadar koç terazi aksında etkisi devam edicek. Güneş tutulması güçlü kaderse başlangıçları anlatır. Güneş tutulma öncesi ve sonrası ile 6 aya yayılan süreçle beraber gezegen tetiklemeleri olursa? yıllara varan etkilerini gözlemlemek mümkün olabilir.

Young'un dediği gibi

Bilinç altı düşüncelerimiz bilince çıkmadıkça,karşımıza kader olarak çıkar.

Astroloji geleceği bilmek değildir. Gelecekte gerçekleşmesi ihtimali olan durumları olasılık halinde görmek ve bunu sıfatlandırmaktır.

Şimdi güneş tutulmasını yorumlayabilir..

14 Ekim cumartesi 20.55 Terazi burcunun 21° meydana gelecek.

Aynı derecedeki güneş tutulmaları 1977-1996-2004 yılında yaşamıştık. Hepsi Ekim ayında gerçekleşti. Koç terazi eksenindeki diğer tutulmalar en yakın tarih 2004-2006 ile 2013-2016 yılları arasında meydana geldi bu tarihleri yazdım tutulmalar birebir aynı olmasada benzer gündemleri açığa çıkarır. Belki benim gibi sizlerde o yıllara gidip neler yaşadığınızı bakabilirsiniz.

Güneş tutulması 

İstanbul haritasında 13° ikizler burcunda yükseldi. Ankara haritasında ise 16°ikizler burcunda yükseldi. Bu tutulma haritanın 5.evinde olacak. 

Peki 5. ev konuları nelerdir?

Hobiler, sanat, çocuklar, flörtler,  haz evi, cinsellik, cazibe, ilişkiler, sevmek, mutlu olmak, borsa, şans, kumar,neşe, kendini gösterme onaylama.

Güneş tutulmaları birer yeni ay olduğu için sonlanma ve başlangıçları ifade eder. Tutulmanın terazi burcunda olması evlilik, ikili ilişkiler, iş ortaklığı, mahkemeler ve önemli sözleşme anlaşma ana gündemi oluşturacaktır...

Tutulma GAD (terazi) güney ay düğümü (terazi ) ile kavuşumda olduğu için sözünü ettiğimiz konularda önemli bitişleri ve bunlara bağlı başlangıçları söyleyebiliriz. 

Terazi diplomasi,bir araya getirme,organizasyon  denge demektir bir yandanda bu dengeyi nasıl korumalıyım çünki çukuru duvarlıdır. Hava elementinden bir burç olduğu için, yine de derin duygulara kapılmayı tercih etmez. İlişkilerinde dengeye ve mutlaka kendi özgürlüğüne açık bir kapı bırakmaya ihtiyacı vardır. Bu burç güdüsel olarak ilişkilere ihtiyaç duyar, yalnızlık ona göre değildir.

Terazinin yöneticisi Venüstür 4.evde Venüs sevgidir,hazdır,güçtür,paradır,ortaklık bağlanma iken Terazi güneş tutulmaları da zorlanır. Venüsün bulunduğu ev Aidiyet evi,genetik yapı ,karma kökler,kendine güven v.s. günes terazide güney ay düğümü terazide, güneş yaşam enerjisi güney ay düğümü karmadan gelenler.


Her ne kadar günes tutulması yeni baslangıçları anlatsada bu tutulma sağlıklı başlangıçları başlayabilmek için maddeler halinde yazayım..

1) Kendimizi anlamak,neyi ne kadar hak ettiğimizi bilmek,kendinle iliskinde nerdesin? Çünki koç terazi aksı devam ederken koç ben demek terazi biz demek ve bize diyoku sen senmisin Kendinle ilişkini şifalandır.

2) Çocukluğumuzdan getirdiğimiz ve bize ilk bakımı veren kişilerin izlerini,ilişkilerimize ne kadar yansıttığımızı farkederek bilincimizden cıkarmak örnek anne baba,aile ,akraba eş dost,arkadaş bunları şifalandırmak.

3) Bazı ilişkiler ayaklarımızı yerden kesebilir.

Burda nerdesin?

Olumsuzda isen o travmalarla bağını kes kes diyen bir tutulma.

5) Terazi burcu buraya kadar evlilik ve her türlü ilişker dışında hak hukuk adaleti siyaseti, partileri, diplomasını, savaş ve antlasmaları, düsmanları, moda , güzellik, mücevherat, mimarlar, tüketim sektörü, köprüler, estetik yapıları anlatır...

Sanatsal çalışmaları direk destekleyici değil.

Boşanma oranlarında artışlar olucak.

Tabiki hocam hep tekrar eder harita bir bütündür.

6.ev mars akrepte akrebin yöneticisi mars ve pülüto güclü Hades 9.evde oğlak 27° de oğlağın yöneticisi satürn tepe noktasında balıkta.

Peki bu nedenle?

Mars savaş gezegeni,cesaret,dayanıklılık hayatta kalma.Akrep yanan yandıkça pişen  acıların lordu yanıp yanıp küllerinden doğmak zümrüdü anka misali:) oğlak güç,akıl,zaman,hayat satürn karmaların lordu baştan bu yana anlatılanlar evlerde bir bir kendini izah ediyor...


5.evdeki yığılma haritanın geneline etki ediyor.Beraberinde maddi mağnevi sıkıntılar evlilik kurumlarında zorlayıcı sebepler.Zira üranüs 22°boğada sadece ekonomi sarsılmıyor ilişkiler içindeki insanın değer duygusu depremler geçiriyor. Tutulmada dahada sürec hızlanıcak üranüs tutulma ile 150lik acı yapıyor bu ilişkilerde farkındalıksızlık sonucu ruhun kaybolduğu sınırların yok olduğu tanamen faydacılık üzerine kaybolmuş değer duygusunun dibe vurduğu deneyimlere dikkat çekiyor...

Bunu neye dayanarak yazdın diyen canlara

Hocamın bize aktardığı Notlarımızdan ve yaşamdaki tecrübelerden. 13 yaşımdan bu yana astrolojiye ilgim var ilk merhum İbrahim Hakkı h.z.  mağrifetname kitabında  okudum.Bu konu hakkında yazı yazayım...

Konu astrolojinin ilimde dinde yeri varmı?

Sizlere Evreni,Alemleri H.z.Allah yaratırken nasıl yaratmış Felekler dediği o sistemi,yıldızları nasıl nizam ve intizamla dizmiş onu İNŞALLAH YAZAYIM.. 

Devam edelim

12. ev gizli düşmanlar üranüs zihinsel yapı,anilik verir,insan hakları,devrim niteliğindedir, kır zinciri der,üranüs boğa depremleri ifade eder her türlü eski yıkılsın yeniyi inşa et der....

Tutulma haritanın 5.evinde gerçekleşiyor burası hazları anlatıyor dedik 12.evdeki açısız jübiter boğa yöneticisi 4.evdeki venüsün yağni haritanın dip noktasındaki düsük çalıştığı Başakta satürnle yaptığı karşıtlık açı farkındalık gerektiren zamanlardan geçiyoruz 

Özetle çoluğumuza çocuğumuza sahip çıkmamız gereken günlerdeyiz...

ASC yükselen ikizler: hayata nasıl yaklaştığımız biraz magazinsel yönüde vardır,sosyal medya,iletisim

DC alçalan Yay: İlahiden gelen bilgi demek,inanclar

Mc başucu  kova: umutlar, dilekler,yeni fikirler.dahi,kollektif,özgürlük

Ic ayak ucu  Başak: düzenleyici,kaygı, mükemmellik,topluma hizmet

NOT: Bildiğiniz gibi, her haritada dört ana yönü görebiliriz. Yükselen burç Doğu yönünü, Alçalan Batı'yı, Tepe noktası (MC) Güney'i, Dip noktası (IC) ise Kuzey yönünü gösterir.

Tutulmanın yükseleni 1. evde 13°ikizler burcunda ve yöneticisi Merkür 5. evde ve Merkür 13 °terazi burcunda... 

İkizler sosyal medya, iletişim yakın ülkeler,bilmek, konuşmak,zeka,organizasyon.

Merkür Mikail a.s. temsil eder,zihinsel yapı,rüyalar, medyumik etki,yakın çevre,ticaret, mekürde iki tane antenleri vardır bilgiyi çeker.

Merkür 1.ve 4.evin yöneticisi olduğu için çocuklar aile ile ilgili konularda dikkatli olmak gerektiğini söylüyor.Kendimizi tetbirler almamızı söylüyor. Örneğin çocukların daha iyi eğitim alması maddi anlamda girişimlerde bulunabileceğiz. Tutulma esnasındaki satürn venüs karşıtlığı bu güvenceyi sağlarken sorunlarla karşılaşabileceğimizi maddi anlamda kısıtlamalar ortaya çıkabilecek. 9. evdeki Pülütonun  tutulma ile yaptığı olumsuz açı bu kaygılarımızı büyütebilir. Hem ülkemizde hem dünyada sıkıntılara işaret etmekte olabilir..

9.evdeki pülüto 27° oğlakta Oğlakta ve oğlağın yöneticisi satürn tepe noktasında 10.evde taht kurmuş tepeden hepsine bakıyor..

10.ev sosyal statü ,sorumluluklar,kariyer,her türlü sosyal faaliyetler. Plüton iflasları yenilenme dönüşüm iken satürn karmalar durum bunu gösteriyor kolaylıklar dilerim..

Tabiki haritanız önemli sizlerde kendi haritanızda ev ev bakın derim:)

An haritasında kuzey ay düğümü erisle kavuşumda olacak buda bu kriz ve sorunların planlı programlı şekilde halklara uygulanan manipüle edebileceğini ifade etmekte.

Not: Ben vaktim elverdikçe tutulmaları defterime yazıyorum. Koç terazi aksın ilk serisinde 20 Nisan 2023 yaşadığımız tutulmada Eris dikkatimi çekti öyle bir zamana gidiyoruz ki Savaşların topla tüfekle değil stratejik şekilde ekonomik, biyolojik yöne döndü.

Eris asroiti mitolojide nifak tohumları eken fitne fesat yayan kişi (tanrıca) şimdilerde ismi Eris olan dünyaya yayılacak salgından bahsediliyor.

TV'de izlemisinizdir.

Semboliklerin eş zamanlı çalıştığını bilmeliyiz.

Şimdi ise karsısında terazide tutulma yasıcaz.

An haritasında tutulmanın karşıt aks yöneticisi  marsın 01°akrepte burcunda konumlanıyor burada dürtü sel saplantıdan çıkıp son derece hesaplı stratejik hareket edilmesini söylüyor....

Akrep ve marsı çok iyi biliyorum ondan net yazdım.. Not: Koç-Mars  Akrep-Marstan ayıran en önemli özelliğidir....

Uzun lafın kısası meydanlarda maddi,mağnevi,içte,dısta büyük bir savaş gözüküyor. Bu bizi nereye götürür haritanın bütüne bakabilenleri büyümeye derim...

Çok şükür diyorum😃

Bana katkı olan tüm herkese sonsuz teşekkür ederim.....

Konu çok uzun ve bilgi çok hangini yazsam bıraksanız sabaha kadar devam ederim...

Şimdi ileri seviye astroloji konularından olan

Tutulmaya eşlik eden sabit yıldızlardan da bahsedeyim...

Güneş 21° terazide 

Ay 21° terazide

Merkür 17° terazide

Güney ay düğümü 25° terazide

FORAMEMEN SABİT YILDIZI

Eto Carina-Argo Navis takım yıldızı

Güney yarım kürede net görülür

Argo novis takım yıldızının bir parçasındandır

Spıco 23°50 terazi  -Acturus 24°14 terazi 


Merkür 17° terazide

Seginus takım yıldızında yer alır.

Bu sabit yıldız...

Merkür Satürn doğasındadır..

Yenilikçi öncü, muhafazakar, sadakati temsil eder, Aileyi korur, gazetecilik, eğitim ,bilim, tüccar, bilge kişi.

Bu yıldıza sahip olan değişik insanlarla karşılaşır. Dürüstlüğünü kaybetmemelidir.


Güneş 21° terazide - Ay 21° terazide

FORAMEMEN SABİT YILDIZI

Bu yıldız  Şans başarı, iflas, denizler,yük gemileri, uçak kazaları bu yıldız kara deliği temsil eder.Cevresi deki insanlara yardım eden,zihin ruh gücü, bolluk, bereket, kolaylık.

Göz kulak rahatsızlıkları olabilir.. Zaman zaman kararsızlık verebilir. güneşle liderlik yetenek ,gemi kaptanlığı verebilir. Ayla ruhsal değişkenlik maddi güç verebilir...

Dil bilimci, sanat ,hukuk, yazılım lojistik, entellektüeldir, fırsatları paraya çevirebilir, teknik zeka olabilir.

Güney ay düğümü 25° terazide

Spıco 23°50 terazi -Acturus 24°14 terazi 

Spıca Venüs Mars karekterinde

Bereket tanrıçası temsil eder. H.z. Meryem'in elindeki buğday. Kraliyet yıldızı etkisi gibi bir yıldızdır.Bolluk bereket getirir, tanınırlık, ihtişam, seçkinlik, ün, mal mülk, fiziksel güzellik.

Olumsuz: Toplumda kötü şehvet, kısırlık getirebilir ama haritaya bakmak lazım.

 Bilim, artist, yazar, müzisyen, sosyal bilim, adalet, savcı.

Venüs'le: Şanslı evlilik, sanatsal başarı, Arkadaşlarından şans veya yanlış arkadaş seçimi v.s.

Güneş ve Ay  terazi nedir? 

Güneş: evlilik, ortaklıklar, güzellik, uyum, estetik, moda, hukuk, sanat dünyası, yaratıcılık, danışmanlık ile ilgili işler olacaktır. 

Ay: doğal birer arabulucu ve denge sağlayıcıdırlar. İş birliğine verdikleri önem sayesinde yaşamlarında daha kolay ilerlerler. Doğadaki kusursuzluk ve estetik algısı onların o kadar dikkatini çeker ki kendi hayatlarında da bunun aynısını inşa etmek isterler.

Evet canlarım 

14 Ekim güneş tutulması cumartesi günü ve 28 Ekim ay tutulması hepimizin şifasına vesile olsun..DUA ÇEMBERİ OLUŞTURALIM KİM BU YAZIYA DENK GELİRSE VAKİT SINIRI OLMAKSIZIN RABBİM DUASI DUAMIZ KABUL OLSUN AMİN OLDU OLSUN 💕🎁🌍🍀

HEPİMİZİN içinden geçen,yüreğine düğüm olan rahmani hayra olan niyetleri gerçek olsun tüm erisler,ara bozucular,bizden,eşimizden, ailemizden, çocuklarımızdan bizden evimizden,işimizden,malımızdan,mülkümüzden uzak olsun:) AMİN

Bu tutulmalar Mucizeler lütuflar hediyeleri ile geldi kapımı caldı aldım kabul ettim misafirim hoşgeldi sefalarıyla geldi sevgiyle,huzurla,dirlik,düzen aşkla,bolluk bereketle güzelliklerle aldım kabul ettim.

Teşekkür ederim...

EVET

ŞÜKÜRLER OLSUN 🌍🎁

Biliyorum çok özlediniz,bende sizi özledim...

Yazılarımın yemeklerim,pasta,börek başka öneriler v.s. sayfamda gani gani var gezin devamı👇

@birkaselezzet İnstagram'da günlük yemek önerileri pişiriyoruz, yazıyorum  paylaşıyorum buyurun.

https://instagram.com/birkaselezzet?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

AYRICA ÖĞRENCİLERİMİN BENİM İÇİN SAYFA AÇTILAR instagram ve tiktok orayıda beklerim...

İnstagram ve tiktok @diamondwomanaysealkann

Gelin buyurun sohbetler yapalım👇akıştan gelen yazılar yazıyorum👇

https://www.instagram.com/reel/CyNh0CvNKo0/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 Evet gönül dostları vakit ayırdığınız vakit için geldiğiniz için teşekkür ederim.Tekrar görüşelim niyet ediyorum saygılarımla

Ayşe Alkan 

#birkaselezzeteğitim

ANTALYA

Hiç yorum yok